Älskling

På fredan fyller min älskling(Jimmy) år. Jag vill göra något fint för honom då. Men jag har ingen aning vad jag skall hitta på.? Har ni några förslag? Komentera gärna om ni kommer på något, :)

Ha Det Bra!

Kram!

Måndag

Idag ha det vari lite för varmt. Men nog ha vi klara av denna dag oxå. :) Imoron tror jag att det blir villan. Men denna gång får Bella lämna hemma. Pinkus får följa med istället. :) Hon kan behöva lite sol :)
 
Ha det så bra!
 
Kram!
 

Närpes

Igår fira vi moffa igen. Vi fo ti Närpes på teater. Vi så pjäsen Du Wida Wackra Wilda Wäst. Den va nog bra. Men jag förstod ungnifär hälften av va dom sa. Då den fo på närpes dialekt. :) Men de e nog ett fint språk. Trevlig dag med familjen. :) Jag, mamma, pappa, mommo, moffa, Alva, Linus, Ivar, Johanna och freddi va de som va på teatern. Idag ha jag  vari och handla och laga mat. På fredan fyller Jimmy så jag ha oxå köpt en av hans presenter färdigt. Men någonting måste jag nog köpa ennu. ♥ Imorgon har jag några uppgifter som jag måste göra innan jag kan njuta av sommar vädret. :) Snart blir det en promenix med Bella. :)