Torsdag

Idag ha jag hunnit med mycket. :) Jag har varit och handlat, lagat mat, bakat en chokladkaka och vari på vattengympa. :) När jag kom hem från simhallen så for jag och vila mej. Vilket sluta med att jag vakna  22.40. Nu ser jag på Matserchef USA. :) Kanske jag får insperation att börja laga mera mat. :) För jag tycker inte att jag kan laga mat, så då finns det ingen insperation till att ens börja laga den. 
 
Ha Det Bra!
 
Kram!

Dagen

Dagen som gått. Har egentligen inte gjort så mycket. Eftersom ett av mina ärenden inte gick att göra idag. Får bli imorgon istället. :) Då måste det lyckas. Då jag kom hem så blev det vilodax. Nu sover Bella och Pinkus. Jimmy är på nattjobb. Vi saknar honom. :( Snart skall jag avslöja en en stor grej som har hänt! Men ni får vänta lite ennu. ;)
 
Ha Det Bra!
 
Kram!

11.9.2012

Idag ha jag vari och lekt med Emil så länge Linn va på jobb. :) Vi fo ut på en promenad sen gick vi in och vila oss. Emil sovd en timme. Sen blev det mat för hans del :) Han var så duktig hela tiden. Sen då jag kom hem så to jag en powernap. Vakna klockan fyra. Sen närma sig klockan 18 och jag for ti gymnasie på kurs. :) Jimmy ha fari på natt jobb. Själv ska jag se på tv en stund och sen ska jag städa köket. :) Bella och Pinkus sover. Bella blev så ledsen då Jimmy for. :( Imoron ska jag till labben och lämna blodprov. Sen har jag int så myki andra planer för dagen. :) Blir säkert en promenix med Bella. :)
 
Ha Det Bra!
 
Kram!