Vinden

Njuter av vinden i mitt hår sittandes på sängen. :) Har upp båda stora fönstren i sovrummet plus lilla fönstret. Sen har jag också upp balkong dörren. Bella och jag har det bra. Jimmy har vi på stan nånstans. Ikväll blir det mamma och Bella mys. :) Funderar på att ta bilen och Bella och fara till Fäboda. :) Sen har jag tänkt ev hyra en film. från vårt sovrummsfönster kan man se på de hoppar Bungyjump på torget. :) Jag får svindel bara av att titta upp mot ställningen. Skulle aldrig våga hoppa. Jag har märkt att jag inte bryr mig om att gå på stan. Orka med allt. Men ni som är på stan så önskar jag er allt gott. :) Hoppas att ni har det bra. :)  Ha en bra lördag! Vi ses! peace and love!
 

Trött

Trött, tröttare, tröttast. Vet int varför. Men jag är jätte trött. .:( Imoron blir det vasa med mamma och mommo. Ska bli roligt. :) På kvällen blir det ev. skolparken. Får se hur trött jag är då vi kommer från vasa. Förra veckan var jag borta varje dag. Från morgon till kväll. Mera borta än hemma. Så nu är Bella jätte sur på mig. Hon vill inte vara nära mej. Kommer jag nära henne så far hon undan. Jag är på den ena soffan och hon på den andra. Hon är hellre med Jimmy än med mig. Inte lär hon bli gladare imorgon. Skall bort på onsda kväll också.
 
Ha en bra vecka! Kram

Full

Igår va dagen full. Började min dag med att fara och hälsa på mamma, Linn och Emil. Sen hem. Sen ut på stan med Ann och Robin. På kvällen blev det Ronja Rövardotter teater i Purmo. For på den med mamma. Vi hade det bra. :) Imorgon blir det loppis i Lappfors med mamma. :) Senare på dagen vet jag ej vad som händer. :)
 
Ha de bra! Kram