Hundvakt

Nu har jag och Bella anlänt till mammas och pappas. Ska vara här nu denna vecka och sköta Ebba och Wilma. För mamma och pappa skall fara och hälsa på c-a till Norge. :) Så jag får vara hundvakt. Då de kommer hem så följer c-a oxå med hem en sväng. Men han far tibax till Norge efter några dagar. Men det ska bli så roligt att få träffa han igen. :) Man märker redan på Ebba att hon saknar mamma och pappa. Hon suckar och gråter lite. Men nu har hon lagt sig och sova. Wilma sover under köksbordet. De är bara Bella som springer omkring.
 
Ha en bra vecka! Kram!

van

Jag börjar bli van med dehär nu. Varje fredag utan Jimmy. Först va han på kryssning med joobbet. Sen blev det midsommar och Jimmy vid Fäboda. Nu ikväll ska han på Mirkas fest. Nästa vecka inflyttnings fest hos en arbetskamrat. Det är ju roligt för Jimmy att han har pogram. Men jag vill oxå vara med honom.. Men det är bra att han har nå att göra. Kanske jag får träffa honom mera då han får semester. :)♥ 
 
Ha en bra helg! Kram!

Min helg

Min midsommar helg ha varit helt bra. Fylld med skratt och tårar. Inatt ha jag sovd jätte dåligt pgr att de ha vari en jävla fluga som ha surra runt mig hela natten plus en massa myggbett som kliar. Kommer ju att klia sönder mig. För aloe vera salvan hjälpt int alls! Denna vecka så har jag inget skillt pogram. Tänkte ta dagarna som dom kommer. :) Får se vad som händer. Hör gärna av er om ni vill hitta på något. :)
 
Ha en bra vecka!