Värme

Nu är det nog lite för varmt för min smak. Ikväll har jag och Jimmy varit till Fäboda. Jimmy ha spela golf och jag ha byggt sandslott på stranden. :) Men min fot gilla inte att gå i sanden. För nu värker den jätte mycket. Måste ta en värktabelett och lägga kylsalva på. De brukar hjälpa. :) Ha en bra helg allihopa och försök att inte smälta bort. ;)
 
Kram!

Lever vidare

Har fortfarande sjuk fot. Men behöver inga kryckor längre. :) Imorgon ska jag till tandläkaren. :( Har varit och lämnat in min arbetsansökan. Så får bara hoppas nu att jag får jobbet! :) Vi lever vidare. Jimmy arbetar, Bella vilar och njuter av värmen, Jag gör lite av allt möjligt och Mr. Pinkus vilar sig och njuter då han får vara ute på gräset. :) Om ni undrar eller vill veta något så är det bara att fråga. :)
 
Ha det bra! Kram!

Sjuk fot

Imorse då jag for till mammas och pappas med Bella. Så skulle jag gå ut på bakgården, men föll i trappan. Så nu kan jag ej gå ordentligt på foten. Har den inlindad med ispåse och bandage. Skall till jouren och röntgen imorgon. :( Det är så typiskt. Att då handen har blivit frisk så blir foten sjuk istället. Det är jobbigt att inte kunna gå ordenligt. :( Men vi får se vad läkaren säger imorgon. 
 
Ha en bra helj allihopa! Kram!