Ingen

Ingen förändring sen igår. Mår nästan ännu sämre idag än igår. Jag ha no aldrig känt mig såhär svag förr. Min kropp säger ifrån till allt jag försöker göra. De är jobbigt nu. Men jag ger Inte upp!

Mår illa.

Jag mår jätte illa. Ha haft huvudvärk och mått illa hela dagen. :( Nästan så jag sku måst spring och kasta upp. Ha försöka äta men då börjar jag bara må ennu mera illa. De värker i armar och ben. Jag kan inte ens dricka vatten utan att börja må illa. :/ Undra vad det kan bero på? Det är jobbit. Då jag sku gå ut med Bella så kände jag mig så svag, var nära att svimma flera gånger. Ganska pinsamt att måsta sätta sig ner på marken mitt under promenaden. Men hellre det än att svimma och Bella springer iväg. Stackars Bella fatta ju inte varför mamma plötsligt sätter sig ner på marken. Men nu är vi hemma igen. Som tur. 
 
Ha en bra vecka! Kram!

Finns alltid

Nu har jag äntligen uppfyllt en av mina drömmar som jag har haft några år. :) Nu finns hon äntligen på min arm. Nu kommer hon alltid att finnas med mig vart jag än går. Då jag ej är hemma och börjar sakna henne så behöver jag bara titta på min arm så får jag se henne och vet att hon har det bra där hon är just då. Min Bella kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag älskar henne så otrolit mycket. Hon kan göra mig hur stressad som helst. Men hon kan också få mig på jätte bra humör. Nu just så sitter jag i soffan och Bella har lagt sig brevid mig tätt intill. Hon är så varm och go. Med dig så är jag hel. Bella vet precis då jag är ledsen och behöver tröstas lite extra. När jag är glad och när jag är stressad och det är bäst att hålla sig lite på avstånd. :) Jag kommer alltid att finnas här för dig min gulle bebis Bella. Du kommer alltid på fösta plats. ♥