Lång paus

Hej igen. Hoppas att er helg har varit bra. Min helg har varit helt okej. :) På fredan så var jag och mamma och köpte en ny jacka åt mig. På kvällen så var jag bara hemma. Gjorde inte så mycket. För Jimmy skulle jobba natt så jag ista inte fara bort och lämna Bella ensam hemma. Så vi myste och såg på film eller jag såg på film och Bella sov. :) Igår lördag så for jag och lämna Bella till mammas och pappas. Sen efter det så gick jag ett snabbt varv genom marknaden och sen for jag till mommos och moffas. :) Där så hade jag en bra pratstund med mommo. Sen drack vi kall mjölk och åt pinnsmörgås. :) Pinnsmörgås var något som mommo brukade fixa åt oss då vi var små. :) Då jag kom hem därifrån så for jag ut på en promenad. Men jag for själv för då kan jag lyssna på musik samtidigt som jag går. Då jag har Bella med mig så går det ju inte för jag måste ju hålla reda på henne. :) Då var klockan typ halv nie då jag kom hem. Så Jimmy skulle snart fara på nattskifte igen. :( Ni skulle se hur frånvarande Bella blir då Jimmy far på jobb. Hon blir en helt annan hund. Hon ligger på andra soffan och bara stirrar (vi har två soffor). Sen då vi skall sova så ligger hon på Jimmys sida av sängen och väntar på att han skall komma hem. :) Normalt så brukar hon sova under mitt täcke. :) Denna vecka skall Jimmy jobba kväll. Så det betyder att Bella kommer att vara en annorlunda hund denna vecka. :) Men jag vet ju varför så jag behöver inte fundera varför hon gör som hon gör och är som hon är. :) Okej nu kom jag av mig lite. Skulle ju skriva vad jag har gjort idag. Idag söndag så har jag varit till mammas och pappas dit kom även min syster och systerson och min bror. :) Trevligt att träffas och dricka kaffe och umgås. :) Sen då jag kom hem så ringde jag åt mommo och kollade om de var hemma. Sen gick jag dit. Idag så hjälpte jag mommo med nya saker på datorn och så lagade vi ett facebook konto åt henne. Så nu finns också min mommo på facebook. :) Nästa gång skall jag hjälpa moffa med något som har med purmo skogen att göra. :) Vi får se hur det går. :) Alltid lika roligt att hjälpa dem. :) Sen då jag kom hem så tog jag med Bella på en promenad. Men det blev en kort idag. :) Sen har jag bara sett på tv och slöat. :)
 
Vi hörs! Ha det bra! 
 
Kram!
 
Sandra 
 
 

Mera imorgon

Hej på er! Tänkte meddela att jag kommer att skriva ett längre blogginlägg imoron. För jag orkar inte riktigt srkiva något före imorgon. Så kan satsa på ett längre då istället. :) Men hoppas att ni haft det bra: :) Vi hörs imoron igen. 
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra
 
 
 
 

Trött

Hejsan! 
 
Hur har er dag varit? Min dag har varit helt okej. :) Bra dag på jobbet. Då jag kom hem så blev det matlagning. Efter det blev det en kvälls promenad med Bella. Sen har jag bara vilat resten av kvällen. Känner mig så trött i hela kroppen. :( Orkar inte skriva längre idag. Finns det något som ni skulle vilja att jag skriver om så kan ni gärna lämna en kommentar. :) 
 
Ha det bra! 
 
Kram
 
Sandra
 
Min fina Pinkus tycker om att vara ute. ♥
 
Pinkus fick sova i soffan. ♥
 
Pinkus ute i solen. ♥