26.8.2014 10 år

Idag tisdag är det min och Jimmys dag!   De känns helt underbart att vi har varit tillsammans i 10 år!  Helt otroligt att vi fått 10 fina år tillsammans. Vi var ju bara 15 år då det blev vi.  Tänk att jag hitta min prins redan då.  Jag är så kär och lycklig!  26.8.2004 . Jag har nog lite svårt att tro att det faktist har gått så många år redan. Det var ju som igår då vi var 15 år och nervösa på vår första dejt. Men den måste ju gått bra eftersom vi står här ennu idag! :) Jag såg igenom alla mina fotoallbum och såg på gamla foton på Jimmy och mig. Alltså hjälp vad vi har ändrats. Haha vissa bilder var bara för roliga att se på. :) I år är det ju extra specillt då 26.8.2014 blir vår 10 års dag! :) Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker. Men på något sätt har vi alltid klarat av det tillsammans. :) ♥ Jag är verkligen tacksam för allt som jag har med Jimmy. Han finns verkligen där för mig. :) Han har hjälpt mig då jag verkligen har behövt hjälpen. Idag har vi firat vår dag med lite extra god mat och tårta till efterätt. :) Jag har den turen också att Jimmy kan laga bra och god mat. För jag är ingen höjdare när det kommer till köket och matlaging direkt. :) Love is in the air! :) ♥
 
 Jimmy♥
 
 
 
Ha det bra! 
 
Kram
 
Sandra

Bella gästbloggar

Hej idag gästbloggar jag Bella i mammas blogg! 
 
SÖNDAG: Nu skall ni få höra hur jag har haft det. :) På söndagen så blev mamma jätte stressad och sur då hon kom hem för då hade de satt upp en lapp där nere där det stod att vattnet skulle vara avstängt på måndagen. 
 
MÅNDAG:
Så då bestämde mamma och pappa att vi skulle fara till mommos och moffas på månda morgon så m och p fick dusha där. Då pappa for till jobbet så lämnade mamma och jag till mommos och moffas. Då blev jag jätte glad för jag fick ju leka med Ebba och Wilma. Men Wilma orkar inte leka med mig för jag är så vild hon vill bara ligga under köksbordet och sova. Jag bestämde mig för att jag skulle bråka lite med mamma så jag gnällde lite nu som då. Men sen sluta jag nog efter en stund då jag märkte hur stressad mamma blev på mig. Då moffa kom hem så fick jag kvällsmat. Ni skall veta att det är lyxigt att äta kvällsmat hos moffas för han lägger med lite hundkorv med pepplorna då vi skall äta. Här hemma så får jag bara pepplor. Nog är det också bra. Men det blir extra gott då man får äta med Ebba och Wilma. :) Sen då mommo kom hem så fick hon äta kvällsmat och jag stod och försökte snåla till mig lite men mamma sa att jag inte fick göra så. :( Dumma mamma. Men då mommo var färdig så satte vi oss i bilen och for hem till oss. För mommo skulle häjlpa mamma att städa lite. Då bestämde jag mig för att fara och gömma i centralgarderoben och lade mig i skohyllan som finns där. Mamma tog en bild på mig där som jag lägger upp här. Sen då de var färdiga så for mommo hem och jag och mamma for ut på en promenad. Sen då vi kom hem så tittade mamma på Idol och jag börja sova. 
 
 
TISDAG: Idag for vi till mommos och moffas igen. Då vattnet skulle vara avstängt även idag. Så även idag fick jag leka med Ebba. Wilma sov som vanligt. Klockan 13 for pappa  till jobbet och jag och mamma lämna till mommos och moffas. Idag har mamma varit lite trött så jag har varit snäll med henne idag. Då moffa kom hem så blev det lyxig kvällsmat igen.  :)  Sen så gick jag och mamma hem från mommos och moffas. Men jag ville snusa på allt så det tog jätte länge innan vi var hemma. Men hem kom vi. Mamma la igång en tvättmaskin och jag for till sovrummet och la mig på sängen och började tugga på mitt grisöra. Mamma hade köpt en hel påse med grisöron åt mig då hon kom hem från Norge! :) Sen då mamma la sig ner på soffan så sprang jag dit och lade mig i hennes famn för att sova. :) Där var vi resten av kvällen. :) Sov Gott!
 
ONSDAG: Idag har jag varit ensam hemma jätte mycket. För mamma har varit borta nästan hela dagen. Men sen då hon kom hem så for vi ut på en lång och skön promenad. :) Då vi kom hem så la mamma igen igång en tvättmaskin. Mycket tvätt har mamma och pappa. :) Pappa har farit på jobb. Han slutar klockan 00.00. :( Han är  borta så länge. :( Nu ser mamma på Idol och jag skall fara och sova under filten på soffan. För idag har det varit lite kallt där ute tycker jag.  :(
 
Det här var vad jag hade att berätta för er. Kanske vi hörs igen någon gång. Man vet aldrig. Men fram till dess så skall ni ha det så bra! Nu tänker jag lägga upp några selfies. :)
 
Puss & Kram
 
Voff Bella 
 
 
 
 

Vår fina

Nu är det fredag igen. Det är otrolit hur fort dessa veckor går! Just var det juni och nu har vi redan mitten av Augusti. :( Tiden går allt för fort tycker jag. Idag har vi varit och handlat. Det behövdes verkligen göras för kylskåpet ekade tomt. :) Men nu är det okej igen. :) Men idag har jag också hunnit med lite annat. Varit ute på promenader med Bella. :) Plockat lite här hemma och försökt vila lite. :) Har också planerat lite. Imorgon blir det kalas på villan. Sen blir det nog nån film här hemma. :) Men vad Jimmy och Bella skall göra då jag är borta så vet jag inte. Men säkert hittar de på något kul. :) Hoppas att er vecka har varit bra! Min har varit till och från bra och jobbig. 
 
Ha det bra! 
Kram
Sandra
 
Vår fina Jonte! Du är saknad! ♥