Mycket känslor!

Idag har varit en lite bättre dag. :) Så imorgon hoppas jag på en riktigt bra dag. Men vi får se hur det blir med den saken. :) Tänkte ev kolla med en vän om hon skulle ha tid att träffas en stund. :) Skulle var bra och roligt att få prata av sig lite. :) Vet inte varför men jag har varit så jätte trött den senaste tiden. :( Orkar inte göra något och kroppen vill helst bara sova. :( Känner mig helt utmattad fast jag inte gör något, känner av det redan på morgonen då jag vaknar. :( Börjar vara aningen orolig att något är fel. :( Skulle verkligen inte orka just nu. Jag har svårt att kontrollera mina känslor. Mitt i allt så kan jag bara bli jätte ledsen, bara av minsta lilla sak skulle jag kunna börja gråta. :( Det är jätte konstigt, som idag då jag var ute och gick med Bella och vi såg en död fågel på vägen och jag bara kände hur tårarna börja rinna ner för mina kinder. Halååå alltså för en fågel som jag inte kände. Därför kom tårarna och jag fick skämmas då det var ju inte direkt bara jag och Bella som var ute och gick. :( Snabbt torka jag bort tårarna och så gick vi fort därifrån. :) Om nu detta skulle vara enda tillfället som jag har börjat gråta för minsta lilla sak på Offentliga platser så skulle det ju inte vara så farligt. Men tyvärr så är saken den motsatta. Detta har hänt då jag har varit och handlat, varit ute och gått, och på många andra ställen där man verkligen inte skall visa sina känslor på detta vis. :( Men det är nog lite pinsamt då man inte kan stoppa gråten från att komma. Jag som har haft så svårt för att gråta då jag verkligen har velat gråta men inga tårar har velat komma. Till att de nu kommer då jag absolut inte vill att de skall komma och på de mest opassade platser. :(  Vad nu detta beror på vet jag inte, är rädd för att det kan vara en ny depp som är på gång. :(  
Det är ju inte bara mina ledsna stunder som jag inte kan hantera.
 
Utan jag kan också bli flyförbannad och stressad för minsta lilla sak och då jag blir det så är det verkligen jobbigt för jag har svårt att släppa taget om känslan och glömma. Skulle bara vilja slänga något i väggen och ropa och skrika högt och det som kommer ut ur min mun är ju inte direkt änglalikt.  Jag måste verkligen lära mig att säga ifrån då jag inte tycker precis som andra eller om jag tycker att någon gör fel mot mig. Inte låta andra bestämma åt mig vad jag skall känna och tycka. För då jag låter det hända så lämnar jag och tänka på det och känslorna samlas på en rad tills det blir för mycket och jag blir arg och ledsen!  För det är då det blir jobbigt. För mig är det inte bra att vara tyst då jag tycker annat. Ett exempel är då någon pratar illa om Bella eller min familj, då känner jag bara hur det börjar koka innom mig. För jag har allt för många gånger bara låtit folket hålla på med sitt skitprat. Men nu har jag bestämt mig för att om det blir en nästa gång så tänker jag då inte vara tyst! Jag måste börja tänka lite mer på mig själv och inte alltid vara den snälla och tysta flickan som alltid håller med om allt! Så var beredd på en ny Sandra som tänker ha en egen åsikt!  Ni får tolka detta som ni själva vill men jag vet i alla fall vad jag menar med detta blogg inlägg! Blev kanske aningen krångligt.
 
När jag skriver detta så Vill jag inte oroa någon, jag säger nog till om det blir värre och jag vill/behöver hjälp! :) Ne nu får det  vara nog tycker jag. Men svårt är det. Bara nu då jag skriver känner jag att det blir jobbigt. Konstigt. Det är något nytt som jag får hantera vart efter det kommer! :( Men jag har inte berättat om detta för någon innan. Om det nu är någon som läser min blogg så är ni de första som får veta det. :) 
 
Blev ett lite längre inlägg med olika saker. Men för mig hjälper det att få skriva. Jag skriver inte detta för att få någon uppmärksamhet, jag skriver samma som om jag skulle skriva med papper och penna i min dagbok och den läser ju ingen annan än jag.  Men jag har valt att skriva på datorn i min blogg. Har själv valt att hålla bloggen öppen för alla. Men det är ingen som tvingar dig att läsa den. Du kan faktist välja själv att läsa eller inte. :) Så nu hoppas jag att ni har det bra! :) 
 
Här är några låtar som jag tycker om som ibland får mig att må bättre. Men vissa av låtarna måste man trycka play på och sen låta laddas lite för annars så hackar de bara. Alla låtarna är tagna från Youtube.com
 
Med detta säger jag sov gott denna tisdag natt! :)
 
Vi ses imorgon onsdag! :)
 
Ha det så bra!
 
Kram
 
Sandra 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: