Lite om allt & inget! Bl.a. Jordgubb & Rosa hår!

Lite om allt & inget! Bl.a. Jordgubb & Rosa hår!
 

Nu har jag varit två veckor på ett dagis. De ha bara varit bra och roligt. Barnen är så snälla och "tanterna" är så trevlig och snälla de med. En sak som är ganska roligt är att det flera barn som har funderat på mitt hår och min röda hårfärg. Några kommentarer som jag fått är: "Varför har du rött hår? Jag tycker att du ska ha rosa hår" " Jag tycker att ditt hår luktar Jordgubb" "Varför har du så långt hår? Jag vill att du ska klippa de kort" Två av dessa roliga kommentarer fick jag då vi satt och åt lunch! Kanske de blir rosa nästa gång!  Vem vet!?.  ;) 
 
.
 
 
(Bilder tagna från google)

Idag har jag varit en duktig flickvän/sambo/mamma. Först så diska jag undan gårkvällens disk. Sen laga jag mat åt Jimmy och mig. Sen efter de så diska jag även undan dagens disk. :) Jimmy behövde bara komma efter mat åt sig från köket och äta den. Sen hämta jag hans tallrik då han var färdig och diska den med. Så ikväll ha han inte behöva göra något alls. Bara slappa. Men de tyckte jag att han behövde få göra. :) Sen ska vi inte ens prata om allt som jag har gjort för Bella. Först imorse så tog jag ut henne på en promenad före jag for till jobbet. Sen före jag for så fick hon ett hundkex. Sen då jag kom hem så for vi ut på en lång promenad. Då vi kom hem så börja hon pipa och gnälla och satt sig vid sin matskål. Så jag satte mig på golvet bredvid henne och tog några pepplor i handen. Tror ni inte att hon slutade pipa och gnälla då och kom fram till mig och började äta ur min hand. Så då fick jag sitta där på golvet och mata min snart 5 åriga men envisa hund. Ni hör ju själva hur de låter. Måste nog säga att hon är något bortskämd. Sen för en stund sen så for vi ut igen. Nu på en lite kortare promenad. Sen då vi kom in så börja hon pipa och gnälla igen. Denna gång sprang hon till köket och hoppa framför skåpet där jag har hennes godis. Så 
tror ni inte att denna snälla och korta tålamods mamman sträcker sig upp och ger henne en godis stång. Men denna gång fick hon den bara för att jag inte orkade höra mera på hennes gnäll. Nu är hon nöjd och har gått och lagt sig på sängen för att sedan somna där. Så nu får jag vara ifred en stund. Jag sa åt Jimmy efter att Bella hade fått sitt godis att nu om han behöver något mera ikväll så får han fixa de själv. För nu behöver jag få min egen tid. Så nu får Bella och Jimmy gärna lämna mig ifred reseten av kvällen. I alla fall så tänker jag inte serva dem mera ikväll! Men imorgon så finns jag där för er igen! :) Har på känn att de blir en bra dag imorgon! :)
Ha de bra!
Kram
Sandra
 
Mina älsklingar! ♥♥
 
 
 
   
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: