Hundvakt

Denna lördag är jag hundvakt hos mamma och pappas. :) Allt bra. Varit på kvällspromenad. Hade glömt vilken utmaning det var att vara ute och gå med tre hundar. Som alla har olika viljor vart man skall gå och vilket dike man skall gå i. :) Men det gick nog bra endå. :) Ebba och Wilma är ju så snälla. Jimmy for just hem tillbaka :( . Men jag och Bella skall vara här inatt.  Nu är det bara två dagar kvar tills vi far. Håller tummarn att vi skall hållas friska. :) Hoppas att ni har haft en bra lördag och en fortsatt bra kväll! 
 
Ha de bra! Kram!
 
Sandra Bella Ebba Wilma
 
Wilma 22.2.2014 kl. 21.50
 
Ebba 22.2.2014 kl. 21.50
 
Bella 22.2.2014 kl. 21.50
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sköldpadda till låns. ;)

Mina veckor som gått har varit blandade med olika saker. Mest nog bara bra saker. Bara min mage sku bli frisk så skulle det mesta vara toppen. Nästa vecka far jag och Jimmy på en kryssning far på tisdan från Åbo och kommer tillbaka på onsdan. Men då menar vi stanna en natt i Åbo innan vi börjar köra hemmåt igen. :) Ska bli så skönt att komma bort hemifrån en stund och bara få vara med Jimmy. Bella får vara med Ebba och Wilma medan vi är borta. Hon trivs så bra med dem. :) Får se vad vi gör med Pinkus. Ev. Så får han vara hemma lr så får han också fara till mammas och pappas. Får se hur det blir. Eller kanske finns det nån som vill ha en sköldpadda till låns från måndan till torsdan. 24-27.2. ;) Han behöver sallad och vatten och att man tänder och släcker lampan. Tänt på dan, släckt på natten. Men annars så klara han nog sig själv. Sallad skickar jag med och hans lampa. :) Väldigt lättskött och snäll. :) 
 
Ha en bra vecka!
 
Kram! 
 
Sandra

Min fredag

Min dag ha varit riktigt lyckad! Dagen började med en trevlig lunch på Yrkeskocken med min fina mamma. :) Sen for jag till mommo och moffas. Sen kom mamma dit. Efter de så for vi till loppis. Fyndade en sak åt Emil som han skall få imoron. Då jag kom hem så tog jag med mig Bella på en promenix i kvällsmörkret. Nu väntar vi på att Jimmy ska komma hem från jobbet. :) Hoppas att ni haft en bra Fredag!
 
Ha de bra! Kram!
 
Sandra