Jeppis Pride. Var stolt!

Idag har varit en bra dag. En dag med kärlek och glädje! Jag är så glad och det värmer i hjärtat att i vår lilla stad ordnades en Pride Parad och att så många människor deltog i paraden! Det kan man kalla kärlek. Att man vågar vara sig själv. För enligt mig så har alla rätt att få bli kära i vem som den helst vill. Man & Kvinna, Kvinna & Kvinna Man & Man! Alla har samma rätt, Man skall inte behöva bli mobbad och misshandlad bara för att man har blivit kär i smmma kön som sig själv. Kärleken är något fint som alla förtjänar att få känna någon gång i livet. Så so what om man blir kär i en tjej eller kille. Nu skulle jag lika bra ha kunnat bli kär och tillsammans med en kvinna. Nu blev det ju inte så. Men det skulle ha kunna hända. Så då undrar jag att om jag skulla ha de vänner jag har om jag skulle blivit lesbisk. För om folk måste vara rädda för att visa vem den är. Så tycker jag att vi alla skall ta oss en tankeställare och fundera vart den värld är påväg. Om man inte ens vågar visa åt sin familj och sina vänner vem man är. Jag stöder er alla. Om du är gay eller ej.. :) Jag vill att mina vänner skall våga prata med mig om allt och om jag någon gång i framtiden får barn. Att mitt/mina barn skall våga komma till mig och prata om allt. För jag kommer alltid att stöda min familj. Så heja pride. Var STOLT över den du är! :) 
 
 
 
Ha det så bra!
 
Kram
 
Sandra

Veckans program :)

Hej på er i denna stekande värme!
 
På måndan så gjorde jag inget speciellt. Var ganska trött och mådde lite illa nästan hela dagen. Så tog det bara lugnt. :) På tisdan så var jag hemma på dagen och på kvällen så for jag en stund till Ronjas. :) Sen då jag kom hem så tittade jag och Jimmy på film. :) Idag onsdag så så har jag varit och kollat på Matchshow med hundar vid gamla hamn. :) Då jag kom hem så for vi till sandåsen och simma. Jag och Bella simma. Det var så roligt att se då jag for längre ut i vattnet och att Bella följde efter. :) Men man såg nog på henne att hon inte gilla det så mycket. :) Men det var i alla fall skönt med ett svalkande dopp. :) Imorgon blir det att hitta på något med Jimmy. Men vi får se vad. Blir säkert först mot kvällen. På fredan så har jag boka en tid åt mig så jag får fara på Indisk Huvudmassage. Fick ett presentkort för att få fara på det två gånger då jag had födelesdag. :) Ska bli så bra. :) På lördag skall jag och se på Pride Paraden. :) Det skall bli roligt. :) Sen får vi se vad resten av lördagen blir av. :) På söndag har jag inga planer ennu. :) Men om det är så här varmt så blir det säkert att fara och simma. :) Hoppas att er vecka har börjat bra. :) 

 

 
 
Ha det så bra! 
 
Kram
 
Sandra
 

Familj

Oj nu har nog bloggen fått lida. Men sen jag kom hem från Norge så har jag bara inte orkat öppna upp den och försöka få till ett inlägg. Har bara inte haft tid eller lust. Redan veckan efter att vi kom hem från Norge resan. Så for jag och Jimmy till Helsingfors från to-sö. Så denna vecka hittills så har jag bara lagt ner min tid på Bella. För att ta igen all den tid som vi har förlorat då jag har varit borta från henne. :) Vi har varit på långa promenader, lekt och övat på nya saker som hon kan lära sig. :) Sen har jag också varit med Pinkus. :) Han måste ju också få av min tid. :) Mina älsklingar betyder allt för mig. :) Ikväll har vi varit ensamma hemma. För Jimmy har farit på golf tävlingar. :)
 
Vet inte varför men jag har ett slags lugn över mig nu. :) Kanske för att vi är samlade som en hel familj igen. Jag, Jimmy, Bella och Pinkus. :) ♥
 
 
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra