Vanlig dag

Idag har varit en bra dag. :) Började dagen med att städa hela lägenheten. :) Sen har Jimmy farit på arbete. Fina mamma har också varit här en stund ikväll. :) Trevligt hade vi. :) Imorgon är det jobb igen som gäller. :) Sen då jag slutar så skall jag fara och hälsa på mommo och moffa. :) Hoppas att er vecka har börjat bra. :) 
 
Ha de bra! Vi ses och hörs! 
Kram
Sandra

Bättre

Hej. Nu är jag tillbaka. :) Mår mycket bättre nu. Musiken hjälpte verkligen. Sen somna jag av att jag grät så nu mår jag bättre. :) Ska fara på en promenix med Bella nu. Bella hjälpte mig också. Då hon såg att jag låg i sängen och grät så kom hon dit och la sig på mitt huvud och drog med sina tassar på mina kinder. Sen pussa hon bort alla tårar. Min Bella är en riktigt bra tröstare. :) ♥ 
 
Kram
 
Sandra

Ursäkta för svordomarna

Det är otorlit hur en dag kan vara så otorlit bra. Till att nästa dag ska vara så in i helvets jävla piss dålig. :( Igår va den bästa dagen på länge och jag han tänka att nu kommer jag nog att få må bra. Men nej varför skulle jag det få. Man skall aldrig ta ut glädjen i förskott. :( Det har jag fått lära mig den hårda vägen. Men aldrig att jag lär mig. :(  Så idag har vart en så in i helvets dålig dag. Jag är så trött på allt. :( varför kan det aldrig bli lite ljusare och lättare. Fan då allt ska handla om ekonomi med mera. :( Jag får den där känslan att jag är ensam i världen. Det jag behöver får jag inte, Men man kan tydligen inte säga vad som helst till vem som helst. Jag har lärt mig att det är lika bra att vara tyst och tänka tankarna själv. Men jag behöver verkligen mer av den. Men den kan inte förstå det. :( Hur jag än förklara och försöker få den att förstå. :( Den bara fortsätter köra på dens eget race. Det som den inte behöver höra för att veta att allt är bra. Det måste jag få höra. :( Nu börjar jag tröttna på allt. :( Jag ser bara svart just nu. Men förhoppningsvis så hjälper lite musik och Bella. :) Så om du försöker få tag på mig nu och nån timme fram över så kommer jag inte att svara. För jag behöver konsentrera mig på att bli på bättre humör och lugna ner mina tankar. Så jag kommer att lägga min telefon på tyst. Men jag kan höra av mig senare. :) Jag behöver få gråta några floder och ropa några svordomar högt. Sen blir det säkert bättre. Ni har förmodligen haft en mycket bättre söndag än min och det är jag glad för! :) Ha det så bra! Ni får ursäkta mitt fula språk i detta inlägg. 
 
Kram
 
En Sandra som inte är sig själv idag.