En helt vanlig torsdag

Idag har varit en bra dag, Då jag och Bella var på väg gående till mammas och pappas så började det regna. Men det var ganska skönt att vara ute och gå då det regna. Hos mammas och pappas så provade jag kläderna som jag och mamma hade beställt från ellos. Några passade helt bra och andra skall vi nog skicka tillbaka. Men de som jag skall ha var riktigt fina. :) Sen då vi skulle gå hem så börja det regna igen. Så idag hade vi inte tur med vädret. Men det var nog endå helt okej att få lite egen tid med Bella. :) Trots att det regnade så verkade det inte påverka Bella som avskyr regn. :) Imorgon blir det ett besök till mommos och moffas. Har på känn att imorgon blir en bra dag. :) 
 
Ha det bra!
 
Kram!
 
Sandra 
 
Bella♥
 
 
Bella♥
 
En förvånad Bella ♥
 
 

Sjuk arm

Hejsan!
 
Idag har jag varit jätte trött och frusit hela dagen. Blev säkert för kallt då jag cykla till och från jobbet. Det var också ganska kallt där inne idag. Så var nog därför som jag har frusit så. Det är först nu som jag fått upp värmen igen. Tror jag har sovit på något tokigt sätt inatt för min arm värker så. Den känns jätte tung och styv. Hoppas att den blir frisk fort för så här sjuk arm tänker jag inte ha. :( Imorgon är ledig dag. Så med andra ord så har jag ledigt i fem dagar nu. Men från och med nästa vecka så börjar jag med längre dagar på jobbet. :) Så det är ganska skönt att ha lite långledigt här i mellan. :) Hoppas att er dag varit bra! 
 
Ha det bra!
 
Kram!
 
Sandra
 
 
 
 

Fammo <3

Idag på jobbet så satt jag och bläddrade i en mapp med bilder från Björkbacka. Då jag vände en sida till den andra så fanns det en bild på fammo. Min reaktion blev att jag hoppa till och sa men det är ju fammo och så kände jag hur tårarna började rinna ner för mina kinder. :( Hon var så vacker på bilden. Hon såg så glad ut. Hon satt där ute i solen. Jag börja sakna henne ennu mera nu. :( Hon skulle ju vara här med oss inte i himlen. :( Började faktist gråta förra veckan då en låt spelades på radio som fick mig att tänka på fammo! :( Då jag fått bilden i färg så kan jag lägga upp den i bloggen. :) För fammo var en så fin människa. ♥ Så idag har det varit många känslor. 
 
Fammo ♥
 
Fammo ♥
 
Ha de bra!
 
Kram!
 
Sandra