Blogg Julfest 14 & Pietarsaaren Kalamiehet Julfest

 
På fredag var jag på Blogg Julfest i Nykarleby på Juthbacka Herrgård. :) De hade ordnat de så fint. De var verkligen en trevlig fest. Hoppas på flera blogg fester i framtiden. :) God mat och bra program. :) Trevligt att få träffa andra bloggare. :) Lägger upp lite bilder som jag tog under kvällen. .:) Tack för en fin fest! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Pietarsaaren Kalamiehet Julfest!
 
Igår så var Jag och Jimmy på Pietarsaaren Kalamiehet julfest! Där är de alltid lika trevligt. Jätte god mat får man också. Tyvärr så hade vi ingen tur med lotterna som vi köpte. De blev ingen vinst. Men bra hade vi de endå. :) Tack Sture för att vi fick komma! :) 
 
 
 
 
 
 
Ha de bra!
Kram!

Sandra
 
 
 
 
 
 
 
 

Fröken Krax!

Fröken krax!
 

Här kraxar vi fortfarande och har en jobbig hosta. Var till läkaren idag så nu är jag sjukskriven idag och imorgon. De är så typiskt att jag sku bli sjuk precis då min arbetsprövning sku börja. Men inte sku jag göra någon nytta där då min röst ej vill fungera. Man skrämmer ju barnen då man låter som ett monster då man öppnar munnen för att prata. Så nu är det bara vila och att vara tyst för min del som gäller. :) Så jag får min vanliga röst tillbaka så fort som möjligt! För i helgen skall jag ju på två julfester. :) Då kan man inte låta som en kraxande kråka. :) Så nu får vi bara hoppas! :) 
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra
 
Bella gillar grisöron! :)