Vad var de nu som hon skulle börja med

Hej på er denna söndag kväll!
 
Sist så skrev jag ju att den här veckan skall jag börja en ny start i mitt liv! Så nu är vi då här. Imorgon skall jag börja på Rehabiliterande Arbetsprövning på Vestersundsby Daghem! :) Nu till först så skall jag vara där måndag-tordag och 6 timmar per dag. :) De skall bli så roligt. De verkar vara ett riktigt bra dagis. :) Så jag är säker på att jag kommer att trivas jätte bra där! :) De kommer att vara bra för mig att få lite rutiner för vardagen. Bra för Bella blir de också. Hon får bli van att vara ensam på dagarna igen. :) Men denhär veckan så har hon de nästan för lyxigt. För jag slutar klockan två och Jimmy far hemifrån till jobbet klockan ett. Så nu denna vecka så behöver hon bara vara ensam i ca. 1 h och 15 min. :) Men nästa vecka så blir det som normalt då Jimmy har morgon.   Men de kan vara bra med en mjukstart för henne. :) Men jag tänker att de blir nog bra dehär! :) 
Igår så for jag och mamma till Vasa. Då vi kom fram så for vi först till GW Galleria och shoppa lite. Jag köpt en tröja att ha till min klänning på bloggjulfesten och mamma handla lite julklappar. :) Sen så körde vi vidare till Gerby och hämtade Alva, Linus och Ivar. Sen bar det iväg till Tropiclandia. Där blev det mycket simmas och lek. Jag vågade mig t.o.m. i iskalla bassängen och i röda rutschbanan. Men oj va jag var rädd för jag tyckt att den var för hög. Så de sluta med att mamma fick ge mig en hjälpande knuff  ner för banan  för annas så skulle jag nog inte ha vågat. :) Då ska ni veta att den röda banan inte alls är så hög. Men jag är så höjdrädd så för mig så var den ju jätte hög. :) Men som tur var så kunna ju mamma hjälpa mej. :) Men draken stog jag över för den var alldelse för högt uppe och alldeles för lång för att höjdrädda jag skulle ha åkt i den. :) Men lite stolt är jag nog för att jag klara av att fara i röda med lite hjälp förstås. ;) Sen då vi hade simmat klart så for vi till halpa-halli där köpte vi ett par skor åt mig. :) Sen for vi till rax och äta. :) Där satt vi nån timme och sen förde vi hem barnen och så blev det att köra hem till Jeppis för mig och mamma. :) Så en riktig bra dag i vasa hade vi!! :) Detta får vi göra om. :) 
 
 
Idag söndag så har jag varit till mammas och pappas på kaffe. Sen färgade mamma håret åt mig. Så nu är jag röd som rödluvan igen! :) De gillar jag starkt. :) Jag trivs så bra i denna röda färg. :) Tack mamma för hjälpen!! :) Nu skall jag hänga upp min tvätt! :) Sen borde jag laga nå mat men vet inte vad. :( Vi får se vad de blir. :) Hoppas att er helg har varit bra! Jag har haft en jätte bra helg! :)
 
Ha de bra! 
 
Kram
 
Sandra
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: