Höst

Hej!
Idag ha vi verkligen haft en riktig höstdag! :) Idag ha jag hunni tvätta två maskiner tvätt. Ha också varit på promenad med Bella. Sen ikväll så ha jag laga varma smörgåsar åt mig och Jimmy. :) Nu lite höstbilder på de! :)
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra
 
 
 

Sämre dag. Men bra med en bestämd hund.

Hej på er denna kalla och blåsiga kväll!
 
Idag har jag haft en sämre dag. :( Börjar bli lite bättre nu. De hjälpte mycket då jag och Bella for på en timmes promenad här nu på kvällen. :) Bella fick bestämma var och vart vi skulle gå. Då Bella ville svänga åt höger så for vi åt höger och då Bella ville svänga åt vänster så for vi åt vänster! :) Hon var bossen på kvällens promenad. :) De va riktigt skönt att hon fick bestämma ikväll. För mitt huvud var för fullt för att orka bestämma ikväll. :) Så då är det bra med en bestämd hund som vet vad hon vill. :) Vi önskar er en fin vecka! 
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra & Bella
 
Bella färdig att gå ut! :)
 

Lugn Helg

Hej!
 
Igår va en ganska lugn dag. Va nog bara hemma och tog de lungt. For ut på en promenad själv senare på kvällen. De va så skönt att bara få gå och lyssna på musik och njuta av hösten. För då jag har med mig Bella så kan jag inte lyssna på musik samtidigt. Men nog är de bra med henne också. :) Promenader är alltid uppskattade. :) Idag ha jag planerat lite inför nästa vecka. :) Ha också varit ut me Bella. Men hon gilla inte att måsta vara ute då de regna. Imoron är en ny dag med nya möjligheter. :) 
Hoppas att ni ha haft en bra helg!! :)
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra