Helgen Som Varit

Helgen Som Varit
 

Oj vilken helg. Vi började fredagen med sovmorgon. Oj va skönt det var att bara få sova. Att inte behöva vakna till ett jobbigt alarm som tjutar. Då jag steg upp så blev det en promenad med Bella. Då vi kom hem så började jag göra mig färdig för en kväll i Kokkola med min älskling. Då vi var färdiga så förde vi Bella till mammas och pappas. Hon fick vara där medan vi var på dejt. vädret var inte på vår sida. De spöregnade och åskade i Kokkola. Föst när vi kom fram till Kokkola så gick vi i lite butiker. Sen styrde vi kosan mot Amarillo. Oj som jag hade väntat på att få äta deras goda mat. Jag väljer alltid chicken pocket. Så otroligt gott. Men utan getost såklart. Trots vädret så kom vi hem mätta och glada Jag förde hem Jimmy och hämtade sen hem Bella. Igår lördag så spenderade vi på tre olika håll. Jag var på vår villa i Kantlax. Jimmy på deras villa i Fäboda. Bella hos pappas och mammas med Pappa, Ebba och Wilma. Först så förde jag Bella till pappas. Sen Jimmy till Fäboda. Sen for jag hem och packade min väska. Innan jag kom fram till villan så for jag via K-Supermarket för att köpa en sallad och en skvallertidning.  Sen hoppa jag i bilen. Lag högt på musiken och körde till villan.  Jag måste nog säga att vi har villa på en så vacker plats. Igår var det så fint då solen lyste på vattnet som glittrade som guld. Sen med solen som gick ner. Så vackert. Idag söndag så har vi haft en riktigt slöardag. Vi har gjort absolut ingenting. Bara tvättat en maskin med kläder. Hämta just hem Bella. Så nu blir det vel ännu mera slapp i soffan resten av kvällen. Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack alla för en fin helg och Tack pappa för att Bella fick vara med dej! ♥
 
Ha De Bra!
 
Kram
 
Sandra
 
 

Ett Skogs Äventyr

Ett Skogs Äventyr
 
Ikväll tog vi vår promenad till skogen! Jag blir alltid varm i hjärtat då jag ser hur lycklig Bella är då hon får springa i skogen. Hon snusar på allt. Ikväll åt hon oxå lite blåbär och lingon.  
 
Dagens positiva: 
 
- En bra dag på dagis. 
- Svalt och skönt väder
- Jimmy har sin sista kvälls jobb kväll 
- Åt en god sallad till kvällsmat
- Min och Bellas skogs promenad. 
- Att få se hur lycklig Bella blir då hon fick springa i skogen.
 
Dagens Negativa:
 
- Bella fick sin första fästing då vi var i skogen. 
Jag kan inte komma på något annat som skulle ha varit negativt idag. Det är ju bra. 
 
Imorgon ska jag och Jimmy ut och fira vår 11 årsdag. Eftersom Jimmy var på kvällsjobb igår då det var rätta dagen. Bella får fara till mamma och pappas undertiden vi är borta. Hon har de så bra där. Hon får leka av sig lite med Ebba och Wilma. 
 
 
Ha De Bra!
 
Kram
 
Sandra 

Min Kärleksförklaring Till Dig

Min Kärleksförklaring Till Dig
 
Idag är det 11 år sen du och jag blev tillsammans. Jag minns ännu den dagen då jag frågade om vi var pojkvän och flickvän. Vi hade varit till Citymarket och var på väg gående till parken nära R-kiosken. Vi var på väg upp för gymnasiebacken då jag tog mod till mig att fråga den där viktiga frågan. Du kan ju gissa hur glad jag blev då du svarade att "ja vi är vel det!". Sen gick vi till parken och vi bara satt där  jag i din famn och jag var så kär i dig redan då. Det var villa avslutning den dagen. Jag minns att jag var så arg för att jag måsta fara med till villan. Jag ville ju inte lämna dig. Du var ju bara min. Jag var nog sur hela kvällen. Vi var ju nog ganska speciella för hela vårt första år tillsammans så träffades vi varenda dag. Du bodde i Larsmo och jag bodde i Jakobstad. Då våra föräldrar inte kunde köra oss till varandras så hoppade vi på cykeln istället. Inget kunde stoppa oss. Inte vädret eller när vi var sjuka. Ingen skilnad om de öste ner eller var 20 minus grader. Inget stoppade oss. Vi har varit med om så mycket bra saker. Men nog har vi också haft våra svåra stunder. Men vi har alltid klarat oss igenom dem. Vi har varit på flera olika äventyr. Vi har förlovat oss. Flyttat ihop. Köpt hund. Vi har grälat massor av gånger. Men alltid hittat tillbaka till varandra. Med dig är jag trygg. Du får mig att må bättre igen de dagar som jag bara vill ge upp. Jag kan bli galen på vissa saker som du gör. Som att din golfbag måste stå i vardagsrummet. Jag kan inte förstå varför den måste stå framme. Men för att jag älskar dig som jag gör. Så får den stå kvar där. Eller att du snarkar så att taket nästan lyfter då du sover. Men tacka vet jag öronproppar. Allt för dig min älskling.  Jag är så lycklig att det är du och jag. Jag tror inte att du förstår hur mycket jag älskar dig. Vad du betyder för mig. Du är min drömprins. 
 
 
 

♥"Du är mitt allt
Med dig är jag säker.
Med dig är jag lycklig,
Med dig vill jag dela allt.
Det är du som kan få mig lugn då stormen yr.
Jag vill alltid ha dig nära.
Jag älskar dig mer för varje dag som går.
Jimmy med dig vill jag leva"♥

 

Här hade vi varit tillsammans i 4 månader. ♥ 15 år var vi då. ♥

 Vårt förlovningsfoto. ♥ Vi förlovade oss 7.10.2007♥
 
Vi är på väg till ett bröllop 2009. ♥
 
Vi på Sverige båten. ♥
 
Du och Jag Älskling♥