20 Fakta Om Mig

20 Fakta Om Mig
 

1. Jag är jätte rädd för fåglar. Jag väljer atomatiskt att gå på den sidan av gatan där det inte finns några fåglar. Ju större desto räddare blir jag. Duvor är dom värsta. 
 
2. Jag är väldigt noga med att dörrar och fönster är låsta. Dubbelkollar allt. Specielt då jag skall börja sova. Jag kan t.o.m ibland måsta stiga upp ur sängen för att kolla att det säkert är låst. 
 
3. Jag orora mig alltid för min familj. Är alltid orolig att det skall hända dem något. Min familj är viktigast för mig. 
 
4. Jag är beroende av min telefon. Den skall vara med överallt. Det är väldigt viktigt att akkun alltid är full. Man vet aldrig då jag kan behöva den.
 
5. En av mina högsta drömmar är att få simma med sköldpaddor. Måste bara komma över min flygskräck först. Innan man ens kan börja spara och planera resan. 
 
6. Jag blir galen om täcket är fel väg. Kanten där man lägger in täcket måste vara i fotändan. 
 
7. Jag är en nattuggla. Ingen morgonmänniska. 
 
8. Jag tycker inte om apelsin. I en godispåse så plockar jag alltid först ut de orangea godisarna. Klarar inte av att äta dem. Usch och blää. 
 
9. Bella har en speciel plats i mitt hjärta. Hon är den som får mig att må lite extra bra på en dålig dag. Hon har hjälpt mig så många gånger. Då jag bara har velat ge upp. 
 
10. Jag har inte druckit mjölk sen jag gick i högstadiet. Har bara mjölk i kaffe. Men annars är det nog vatten som gäller alla gånger. 
 
11. Jag är rädd för blåsten. Går helst inte ut själv om det blåser hårt. 
 
12. Min favorit färg är rosa. 
 
13. Jag kan inte sova på den sidan av sängen som är närmast fönstret. Måste alltid sova på den sidan som är närmast väggen. 
 
14. Salmiak är mitt favorit godis. Väljer alltid salmiak före annat godis. 
 
15. Jag har en taturering av Bella på min vänstra axel. Som jag är löljligt stolt över. 
 
16. Jag älskar mina halsdukar. Har en halsduk till varje outfit. Jag tycker aldrig att man kan ha för lite halsdukar. Spanar alltid efter en ny att köpa. 
 
17. Väljer oftast hemmakväll före festkväll. 
 
18.  Jag skulle vilja bo i Sverige. I Stockholm. 
 
19. Jag har väldigt otur allt som oftast.
 
20. Jag har väldigt kort stubin. Jag blir väldigt lätt arg och iriterad. Stressar ofta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ha de bra!
Kram
Sandra
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: