Ring före så du inte lämnar utanför!

Ring före så du inte lämnar utanför!
 

Nu tänkte jag att jag skall meddela hur de går till här hos oss då Jimmy inte är hemma. Då jag kommer hem så låser jag dörren och stänger mellan dörren och så låser jag den med. Sen hålls dörrarna låsta tills jag och Bella går på vår första promenad för kvällen. Sen då vi kommer hem så låser vi dörrarna en gång till. Men de slutar inte där. Jag kan ju inte riktigt lita på mig själv att jag faktist vred om nyckeln ordentligt så då måste jag gå med jämna mellanrum och kolla att de säkert är låst. Sen kollar jag också balkongdörren och förnstren. Spisen och kaffe kokaren är riktigt jobbigt. Fast jag inte använder dem eller ha använt dem på hela dagen så måste jag endå kolla att de inte ha kommit på av sig själva. Sen då vi ska ut på promenad igen så måste jag dubbelkolla allt. Att lamporna är släckta och att all el är avstängd både i kök och vardagsrummet. Ringer de på dörren så öppnar jag inte. Så de är nog bäst att ni ringer före om ni menar er hit på besök. För annars så kommer ni i onödan. För dörren öppnas inte. Jag har lite svårt att lita på mig själv och på främlingar.  Jag låser alltid dörren till natten. De har ingen skillnad om de är vardag eller helg om Jimmy är hemma eller inte de måste vara låst på natten. Denna vecka har Jimmy kväll så nu är jag extra noga med låset och allt annat. För de kan ju börja brinna eller så kan ju nån bryta sig in.
 
  
Denna fina Bella blev min tatuering
 
 
Denna bild togs samma dag som tatueringen blev gjord. 
 
Sommar och sol.
 
Ha de bra!
Kram
Sandra

En bra kväll

En bra kväll
 
Nu är jag hemma igen. De blev en riktigt bra kväll. Jag har nog de bästa jobbakompisarna. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare. :) Ni vet ju att jag kan bli lite stressad då och då. Men har lärt mig nu hur jag ska göra för att lugna ner mig. Räknesystemet fungerar super bra. Imorgon då jag kommer hem så ska jag bara ta de lugnt och göra absolut ingenting. Jimmy ska tydligen fara till Kokkola på ishockey. Så de blir bara jag och Bella imorgon igen. För på lördan så skall han till Joensuu på ishockey igen och blir borta från morgon till natt. Så de blir mycket mamma och Bella tid. Men vad vi skall hitta på är en annan femma. Kanske blir de att fara en sväng ut till Fäboda eller så är vi bara hemma. Jag sku ju kunna ha filmmaraton. Men inte så kul att vara själv. Men som tur är så finns ju Bella som behöver mycket kärlek och motion. Så några promenader lär de ju bli. :) Hoppas att Bella är på bra humör och inte gnällig och jobbig. För hon brukar kunna vara lite extra jobbig då Jimmy inte är hemma. Hon testar lite hur långt hon kan gå före mamma får nog. Nu skall jag ta och laga mig klar för att fara och sova. Hoppas på en bra natt. :)
Nu lite bebis bilder på Bella. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra
 

Stressad.Nu

STRESSAD.NU!
 
Ibland blir jag bara så stressad att jag vet inte riktigt vart jag skall vända mig. Jag sku kunna skrika rakt ut och riva mig i håret. Men vad hjälper de. Jag blir bara hes och blir av med tusen hårstrån. Så inte hjälper de ju mig. Men jag känner mig så stressad på vissa saker. Sånt som jag ej kan berätta om här i dagboken. Jag får helt enkelt bara ta och räkna några gånger till tie och försöka andas lungt. Men då jag kan inte förstå hur vissa kan ta sig friheten att göra som dom gör och säga och ändra på saker som inte skall ändras på. De finns faktist en gräns för hur långt man kan gå. Eller skall den/dom andra ha helt andra regler än vi?!?! Nej nu. De skall nog till mycke innan min bägare kokar över. Men nu är det nog nära. För mitt tålamod har blivit testat ett steg för långt nu. Jag var så stressad idag då jag kom hem så då jag såg Bella så for jag och la mig brevi henne och så börja tårarna bara att spruta. För jag är sån att då jag blir tillräckligt stressad och ledsen så börjar jag gråta. Stackars Bella fatta ingenting. Varför jag bara börja gråta mitt i allt. Men snäll och fin som hon är. Så börja hon att trösta mig. Sen börja hon också gråta. Så där låg vi och grät tillsammans.
 
Nu måste jag börja göra mig klar då vi skall ut och äta från jobbet ikväll. Men suck säger jag bara. Hoppas att jag kan lugna ner mig tills dess. 
 
 
Mitt ♥
 
Mitt lilla ♥ ha somna
 
Ha de bra!
 
Kram
 
Sandra