Min Mommo och Moffa

Min Mommo Och Moffa
 
Min Mommo och Moffa är verkligen dom finaste. De bryr sig alltid om att alla ska må bra och ha det bra. Min Mommo och Moffa har alltid funnits där för mig. Då jag just hade blivit sjuk med min depression, ångest och hörde "mannen" och inte kunde vara ensam hemma och jag inte ville vara på dagavdelningen. Så fick jag vara hos Mommo och Moffas på dagarna, Mamma förde dit mig på morgon före jobbet och hämtade mig då hon slutade. Jag fick följa med på Mommo och Moffas vardags saker. Det gjorde mig gott att få följa med dem och umgås med dem. Det är nog därför som jag har en så bra relation till dem idag. För utan dem så skulle jag säkert bara ha blivit sjukare, för då skulle jag ha måsta vara inne på dagavdelningen där jag verkligen inte trivdes. Jag har alltid kunnat prata med dem om allting. Har jag funderat på något som jag inte ha velat prata med någon annan om så har jag gått till Mommos och pratat med henne eller om jag har behövt råd gällande något så har jag vetat att jag kan fråga henne. Jag minns att jag sov väldigt mycket då jag var där på dagarna för då kunde "mannen" inte skada mig. Jag tycker om att följa med dem på olika utflykter. Som till villan och Purmo och annat skoj. Om jag behöver få en lugn stund så vet jag att jag kan gå till dem. Där får jag bara vara mig själv och inte känna press från något håll. Mommo och Moffa är mina bästa vänner. 
♥Min stiliga Moffa och vackra Mommo♥
Ni betyder jätte mycket för mig. Jag är så tacksam för allt som ni har gjort för mig och alla gånger som ni har hjälpt mig. Jag vet att jag alltid kan komma till ert då jag vill. Ni är guldvärda båda två. ♥ Ni fanns där då jag verkligen inte såg något annat än mörkt och svart. Då jag bara var tom på allt. Då fanns det lite ljus för att ni fanns där för mig. Ni krävde aldrig något av mig jag fick bara vara. Ni ska veta att jag älskar er båda och att ni har varsin plats i mitt hjärta. Ni är så fina. 
Min fina Moffa på sin 89 års dag 2016♥
Mommo och Moffa i Purmo sommaren 2015♥
 
Jag och Mommo sommaren 2013♥
Man blir alltid på bra humör då man far och hälsar på dem. För de är alltid så glada då man kommer. Om jag har en sämre dag så vet jag att den direkt blir bättre då jag varit och hälsat på hos Mommo och Moffas. Utan er så skulle livet vara lite tråkigt. ♥
 
Ha de bra!
Kram
 Sandra
 

Att Vara Hundägare Och Jobba Heltid

Att Vara Hundägare Och Jobba Heltid 
 
Nu då jag har börjat arbeta på riktigt och 100% och har olika skiften varje dag så blir Bellas tider och rutiner också helt annorlunda än vad hon är van med. Som igår va jag på jobb 8-16 så det var ju helt normalt. Men som idag så började jag 6.30-14.51 vilket betyder att jag måste stiga upp 04.30 och ge morgonmål åt Bella 05.15 och gå ut med henne 05.30. Ni skulle ha sett Bellas ansiktsuttryck då jag lyfte på täcket och la kopplet på henne för att vi skulle gå ut. Hon var nog inte alls med på noterna. Jag for hemifrån 05.50 för att vara på den säkra sidan då det var jag som skulle öppna på dagis idag.  06.09 var jag på plats. Så idag var Bella ensam från 05.50-15.15. Alldeles för länge. Så idag har jag haft väldigt mycket ångest på grund av att hon varit ensam så länge. Hon är ju så liten min lilla bebis.
 
 
Nu har jag fått pröva på att ha första och sista skiftet. Jag är så tacksam över att jag har fått börja arbeta på riktigt nu. Men vad jag egentligen skulle skriva om var hur dåligt samvete jag har för att Bella lämnar lite i skymundan nu. För då jag kommer hem så är jag så trött så jag orkar egentligen inte göra så mycket annat än att gå ut på promenader med henne. Men hon skulle säkert behöva mer av allt. Jag vill ju inte att hon ska tror att jag inte älskar henne och vill vara med henne. För jag älskar verkligen henne  too the moon and back. Jag vill bara att hon ska ha de bästa av allt. Hon behöver få så mycket kärlek. Hon är väldigt sällskapssjuk. Då jag kommer hem på dagarna så släpper hon mig inte ur syne. Hon följer efter mig överallt. Stiger jag upp från soffan så följer hon efter. Min alldeles egna kärleksskugga. Imorgon har jag kvällen så det betyder 8.30-16.30(Men tiden som Bella måste vara ensam blir 8-16.45/16.50.) Det är det som jag tycker är så jobbigt för hon får så långa dagar. Det blir alltid en timme längre dag för henne. Som tur är så har hon ju Benji här hemma hos sig nu. Det är otroligt hur viktigt det är för henne att han finns här. Där Bella finns så ska också pojkvännen Benji finnas. 
 
Då det blir helg så måste jag nog hitta på något roligt med Bella. Något som hon gillar väldigt mycket är att få springa lös i skogen. Så de blir nog en eller flera skogspromenader på helgen. Bara det bästa som sagt. För denna helg får bli en Bella helg med fullt fokus på henne. Snart ska vi gå ut på vår sista promenad och sen gå och sova. 
 
Ha De Så Bra! 
Kram
Sandra