Att Vara Hundägare Och Jobba Heltid

Att Vara Hundägare Och Jobba Heltid 
 
Nu då jag har börjat arbeta på riktigt och 100% och har olika skiften varje dag så blir Bellas tider och rutiner också helt annorlunda än vad hon är van med. Som igår va jag på jobb 8-16 så det var ju helt normalt. Men som idag så började jag 6.30-14.51 vilket betyder att jag måste stiga upp 04.30 och ge morgonmål åt Bella 05.15 och gå ut med henne 05.30. Ni skulle ha sett Bellas ansiktsuttryck då jag lyfte på täcket och la kopplet på henne för att vi skulle gå ut. Hon var nog inte alls med på noterna. Jag for hemifrån 05.50 för att vara på den säkra sidan då det var jag som skulle öppna på dagis idag.  06.09 var jag på plats. Så idag var Bella ensam från 05.50-15.15. Alldeles för länge. Så idag har jag haft väldigt mycket ångest på grund av att hon varit ensam så länge. Hon är ju så liten min lilla bebis.
 
 
Nu har jag fått pröva på att ha första och sista skiftet. Jag är så tacksam över att jag har fått börja arbeta på riktigt nu. Men vad jag egentligen skulle skriva om var hur dåligt samvete jag har för att Bella lämnar lite i skymundan nu. För då jag kommer hem så är jag så trött så jag orkar egentligen inte göra så mycket annat än att gå ut på promenader med henne. Men hon skulle säkert behöva mer av allt. Jag vill ju inte att hon ska tror att jag inte älskar henne och vill vara med henne. För jag älskar verkligen henne  too the moon and back. Jag vill bara att hon ska ha de bästa av allt. Hon behöver få så mycket kärlek. Hon är väldigt sällskapssjuk. Då jag kommer hem på dagarna så släpper hon mig inte ur syne. Hon följer efter mig överallt. Stiger jag upp från soffan så följer hon efter. Min alldeles egna kärleksskugga. Imorgon har jag kvällen så det betyder 8.30-16.30(Men tiden som Bella måste vara ensam blir 8-16.45/16.50.) Det är det som jag tycker är så jobbigt för hon får så långa dagar. Det blir alltid en timme längre dag för henne. Som tur är så har hon ju Benji här hemma hos sig nu. Det är otroligt hur viktigt det är för henne att han finns här. Där Bella finns så ska också pojkvännen Benji finnas. 
 
Då det blir helg så måste jag nog hitta på något roligt med Bella. Något som hon gillar väldigt mycket är att få springa lös i skogen. Så de blir nog en eller flera skogspromenader på helgen. Bara det bästa som sagt. För denna helg får bli en Bella helg med fullt fokus på henne. Snart ska vi gå ut på vår sista promenad och sen gå och sova. 
 
Ha De Så Bra! 
Kram
Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: