Inte Min Dag Idag!

Inte Min Dag Idag!
 
Idag har verkligen inte varit min dag. Har verkligen inte haft turen på min sida. Det började redan imorse. Då jag vaknade så var det så varmt i hela lägenheten så jag blev bara stressad. För jag tål verkligen inte att det är för varmt då jag kommer ur duschen och ska klä på mig. Det ska vara kallt och skönt. Sen blev det ju inte bättre av att Bella stjrekade då vi sku gå ut. På grund av regnet. Men ut kom vi i alla fall efter att jag fick bära ut henne. Sen kom vi in och jag gav henne ett hejdå kex. Lag på mig halkskydden på skorna och begav mig ut till cykeln. Allt gick bra ända tills jag kom till nerförsbacken på rådhusgatan. Då sa det pang och jag föll omkull. För andra gången den här veckan. Alltså nu får det vara färdigt med det här att falla med cykeln för den här vintern. För min del så behöver det inte komma någon mera snö i vinter. Hejdå vintern. Jag tackar för mig.  Jag avskyr dig.
Ja men nu går vi vidare. Till sist så kom jag nog mig fram till dagis i tid. Lite små stressad bara. Men blir alltid på bättre humör då jag kommer till jobbet och får träffa mina vänner. Men nog hade jag lite otur där också idag. Efter att vi varit ute så hjälpte jag någon av med utekläderna och tog hen i famnen. Men se då var olyckan framme. För då fick jag en stor kissfläck över hela benet. Så då fick jag gå med kiss på byxorna resten av dagen. Men det var inte så farligt. Det hör till jobbet.  Så nog blev det en lyckad dag ändå.  Igår så hade jag faktist varit ett år på Vby Dagis. Trivs nog så bra där.
Ja men nu då hur blev resten av min dag då? Ja sen då klockan slog halv fyra så packade jag min väska och satte mig på cykeln och for hem. Men tror ni inte att min cykel lampa ställning  gick sönder då jag kom hem. Men som tur är så har jag världens bästa pappa som sa att han kan fixa den åt mig. Sen har det egentligen inte hänt något mer otur eller vänta nu. Jo visst ja jag slog ju i stortån i  sängjäveln. Än är denna kväll inte slut så vad som helst hinner ännu hända. Men vi håller tummarna för att det ska gå bra och att imorgon ska bli en bättre dag. 
 
Hoppas att ni har haft lite mera tur än vad jag hade!
Ha de så bra!
Kram
 Sandra
 
 
 
 
 
Min Lilla Bebis! ♥