Två Delat Blogg Inlägg

Min Del Att Acceptera
 
Jag har kommit fram till att det finns ganska många saker med mig själv som jag måste lära mig att acceptera. Både sådana saker som jag gillar med mig själv och sen också sådana som jag helst bara sku vilja slänga i roskis påsen och knyta ihop och slänga långt borta. Men desto äldre jag blir desto svårare blir det. Jag fyller 27 år i februari och jag är inte alls där jag trodde att jag sku vara då. Jag är ganska långt borta från mina drömmar och mål. En av mina största drömmar tycks som inte riktigt vilja sammarbeta med mig. Så få se om jag kanske aldrig får uppleva den drömmen. Men jag har liksom slutat att stressa kring den drömmen. Om den vill så vill den men annars så får jag vel acceptera läget som det är/blir.  För är det något som jag har lärt mig så är det att ha tålamod med mig själv.  Att inte ge upp så lätt. Hur svårt det än känns. Att tänka på de bra saker jag ändå har och har fått uppleva. Men ibland blir det lite svårt. Man kan inte få allt man pekar på.
Min Jul 2015! 
 
Min Jul 2015 är jag riktigt nöjd med. Jag fick fira med min fina familj och släkt. Julafton började med att jag, Mamma och Pappa for till Julins och bytte julklappar med dem. Julins är som mina andra familj. De är guld värda. Sen for vi vidare till Fammo och Faffas grav och tände ett ljus åt dem. ♥ Sen körde Pappa hem mig. Jag började göra mig klar för att fira julafton hos Mommos och Moffa. Där fick vi god mat och såklart kollade vi på Kalle Ankas Jul. Vi äter alltid i två omgångar. Så först var det fisk och sånt. Sen efter en stund så blev det julkinka och lådor.
 
Sen började den långa väntan på jultomten. Men nog hittade han till oss även detta år. 
 
Jag fick så fina julklappar i år. Tusen Tack alla! 
 
Juldagen firar vi altid med Pappas sida av släkten. I år firade vi hos min fasters. Mina kusiner med sina familjer och mina fastrar. Vi brukar ha lite knytkalas så alla tar med sig något. Den dagen blev också riktigt bra. Sen har jag också firat lite med Bella och Jimmy. Bella fick sina julklappar.  Resten av jullovet så har jag faktist inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt. Sett på ganska mycket filmer. Nu är vi tillbaka i vardagen och ett nytt år har börjat. Nya mål och kanske även lite nya drömmar. Vi tar en dag i taget och kämpar på.
 
Gott Nytt År Till Er Alla♥ 
 
 
Kram

Sandra