Mamma frågade. " Sandra har du några drömmar?"

Mamma frågade. " Sandra har du några drömmar?"

 

Förra lördagen så var jag till Vasa med Mamma. På vägen hem frågade Mamma en fråga av mig. Hon frågade om jag har några drömmar. Tänkte inte så mycket på det då när hon frågade. Men nu så här några dagar efteråt så har jag börjat fundera på det lite mera. Jag har nog några drömmar som jag tänkte dela med mig av här på bloggen.

 

1. Jag drömmer om ett liv med mindre ångest och rädslor.


2. Jag drömmer att få mitt drömjobb.


3. Jag drömmer om att få bli mamma. Det är en stor längtan som jag har. Att få ett eget barn.


4. Jag drömmer om att få dela mitt liv med min Älskling.


5. Jag drömmer om att kunna gå ut utan att planera allt in i minsta detalj. Att bara kunna gå ut och glömma allt annat. Att inte ifråga sätta allt jag gör.


6. Jag drömmer om att känna mig tillräckligt trygg med att vara ensam hemma. Så att jag inte behöver ha låst alla dörrar och fönster. Att inte måsta trippel kolla så att allt säkert är låst. För tänk om någon tänker bryta sig in.

 

7. Jag drömmer om att jag ska lära mig att tycka om mig själv. För jag är bra. Men har lite svårt att tro på det själv.


8. Jag drömmer om att kunna gråta då jag vill gråta.


9. Jag drömmer om att för bara några dagar få resa iväg själv. Där jag får lägga ner all tid på bara mig själv. Där jag inte behöver ha någon som helst kontakt med någon. Sen kan jag komma hem igen som en helt ny människa. Med ännu mera glädje och kärlek att ge.


10. Jag drömmer om att allt som har med lägenheten att göra skall lösa sig.


Här var nu kort lite om mina olika drömmar. Allt från små till lite större drömmar. Jag tänker inte skriva något mera om varje dröm. Utan håller det kort inom varje punkt. Känns bättre för mig på det här sättet. Nu önskar jag er all lycka och kärlek.

Ha det bra!

Kram

Sandra

 

 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: