Min Mommo och Moffa

Min Mommo Och Moffa
 
Min Mommo och Moffa är verkligen dom finaste. De bryr sig alltid om att alla ska må bra och ha det bra. Min Mommo och Moffa har alltid funnits där för mig. Då jag just hade blivit sjuk med min depression, ångest och hörde "mannen" och inte kunde vara ensam hemma och jag inte ville vara på dagavdelningen. Så fick jag vara hos Mommo och Moffas på dagarna, Mamma förde dit mig på morgon före jobbet och hämtade mig då hon slutade. Jag fick följa med på Mommo och Moffas vardags saker. Det gjorde mig gott att få följa med dem och umgås med dem. Det är nog därför som jag har en så bra relation till dem idag. För utan dem så skulle jag säkert bara ha blivit sjukare, för då skulle jag ha måsta vara inne på dagavdelningen där jag verkligen inte trivdes. Jag har alltid kunnat prata med dem om allting. Har jag funderat på något som jag inte ha velat prata med någon annan om så har jag gått till Mommos och pratat med henne eller om jag har behövt råd gällande något så har jag vetat att jag kan fråga henne. Jag minns att jag sov väldigt mycket då jag var där på dagarna för då kunde "mannen" inte skada mig. Jag tycker om att följa med dem på olika utflykter. Som till villan och Purmo och annat skoj. Om jag behöver få en lugn stund så vet jag att jag kan gå till dem. Där får jag bara vara mig själv och inte känna press från något håll. Mommo och Moffa är mina bästa vänner. 
♥Min stiliga Moffa och vackra Mommo♥
Ni betyder jätte mycket för mig. Jag är så tacksam för allt som ni har gjort för mig och alla gånger som ni har hjälpt mig. Jag vet att jag alltid kan komma till ert då jag vill. Ni är guldvärda båda två. ♥ Ni fanns där då jag verkligen inte såg något annat än mörkt och svart. Då jag bara var tom på allt. Då fanns det lite ljus för att ni fanns där för mig. Ni krävde aldrig något av mig jag fick bara vara. Ni ska veta att jag älskar er båda och att ni har varsin plats i mitt hjärta. Ni är så fina. 
Min fina Moffa på sin 89 års dag 2016♥
Mommo och Moffa i Purmo sommaren 2015♥
 
Jag och Mommo sommaren 2013♥
Man blir alltid på bra humör då man far och hälsar på dem. För de är alltid så glada då man kommer. Om jag har en sämre dag så vet jag att den direkt blir bättre då jag varit och hälsat på hos Mommo och Moffas. Utan er så skulle livet vara lite tråkigt. ♥
 
Ha de bra!
Kram
 Sandra
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: